edd Napisano Kwiecień 11, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 11, 2006 Witam Jestem tu nowy i już mam problem . Otóż, zainstalowałem FC5 i XMMS i przy próbie minimalizacji xmms-a (kliknięciu na przycisk w jego głównym oknie) do panelu on się nie minimalizuje. Natomiast jak klikne prawym klawiszem na jego przycisk w panelu i wybiorę minimalizuj to jest OK. Zauważyłem że po kilka razy kliknę na przycisk minimalizacji w jego oknie i uruchomię np: terminal to wtedy nie ma on paska tytułu i obramowania. Czy ktoś ma podobny problem? I czy można go rozwiązać? A może brakuje mi jakiegoś pakietu? Z góry dzięki za jakąś pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dj_oko Napisano Kwiecień 11, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 11, 2006 Nie wiem, o co chodzi, ale powiedz mi, czy tak się dzieje ttylko z XMMS? Moze spróbuj Beep Media Playera ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tarcamion Napisano Kwiecień 11, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 11, 2006 Zgłosiłem to już dawno do bugzilli. Tak się dzieje nie tylko u ciebie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
edd Napisano Kwiecień 12, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 12, 2006 Nie wiem, o co chodzi, ale powiedz mi, czy tak się dzieje ttylko z XMMS? Moze spróbuj Beep Media Playera ? Z Beep media player jes dokładnie to samo. Widze że kolega tarcamion to zgłaszał ale chyba nic z tym jeszcze nie zostało zrobione. Trudno. Mimo to, dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MitS Napisano Kwiecień 12, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 12, 2006 Cholera mam to samo :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tarcamion Napisano Kwiecień 12, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 12, 2006 Ja po prostu zainstalowałem Amaroka i jego używam. Jest jeszcze kilka innych bugów, które odkryłem. Np. w Thunderbirdzie w defaultowym wyglądzie Gnome pasek postępu ściągania maila jest NAD okienkiem, a nie pod. Wygląda to dziwnie, conajmniej dziwnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
breusz Napisano Kwiecień 14, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 14, 2006 własnie podpowiedział mi mój guru rpm -Fhv http://download.fedora.redhat.com/pub/fedo....fc5.2.i386.rpm i załatwia sprawę... pozdrawiam breusz ps. to mój debiut na forum ps2. a i drugi dzień z fedorą na destopie i nadal męczę różne drobiazgi aby to działało jak w2k Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
edd Napisano Kwiecień 16, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 16, 2006 wďż˝asnie podpowiedziaďż˝ mi mďż˝j guru rpm -Fhv http://download.fedora.redhat.com/pub/fedo....fc5.2.i386.rpm i zaďż˝atwia sprawďż˝... Potwierdzam - dziaďż˝a. Sprawdzone na BMP. BREUSZ - człowieku wielkie DZIKI ci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi