dj_oko Napisano Kwiecień 12, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 12, 2006 Witam. Chciałbym czasem otworzyć sobie jakiś stream WMV. Mam xine'a ze sterownikami odpowiednimi, skojarzenie WMV -> Xine w Firefoxie, ale linki mają przerostek "mms:" Wtedy mi wypisuje, ze mms nie jest zarejestrowanym protokołem. Co zrobić, zeby firefox otwierał stream mms: ?? Tylko mplayer-plugin wchodzi w grę?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Zuk87 Napisano Kwiecień 12, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 12, 2006 Wizkid nie tak dawno pisał o rozszerzeniach o które pytasz, poszukaj w jego postach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wizkid Napisano Kwiecień 13, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 13, 2006 gdzieś to tam jest, nie chce mi się tego szukać, ale musze przyznać, że pomimo zainstalowania tego pluginu od wmv mam tylko dźwięk, a każda próba otworzenia wmv ze stronki kończy się zawieszeniem firefoksa gdyby ktoś miał rozwiązanie tego problemu to proszę się tutaj wypowiedzieć :] w sumie przeżyłbym bez wmv, ale masa stronek wrzuca pliki właśnie w tym formacie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi