przemekj23 Napisano Kwiecień 13, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 13, 2006 Wiram Mam problem z bittorrentem, zainstalowałem go yumem ale niestety po kliknięciu w link z plikiem torrent nie chce mi zaczać ściągac CO ROBIC???? pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Melgaer Napisano Kwiecień 13, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 13, 2006 zamiast otwierac plik .torrent zapisz go na dysku. Teraz uruchom bittorrenta. Kliknij plik->"otworz plik torrent" wybierz plik, ktory przed chwila zapisales i wio:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siekiera Napisano Kwiecień 13, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 13, 2006 (edytowane) yum install bittorrent bittorrent-gui Przy ściąganiu nie zapisujesz na dysku tylko otwierasz link za pomocą domyślnego programu (Bittorrent). Ps. Trzeba szybciej pisać.. Ale moja porada całkowicie inna Coś na pewno zadziała... /edit/ Może jeszcze cos takiego... $su - #/sbin/iptables -I INPUT -p tcp --destination-port 6881:6999 -j ACCEPT #/sbin/iptables-save > /etc/sysconfig/iptables #/sbin/iptables -L http://stanton-finley.net/fedora_core_5_in...html#Bittorrent Edytowane Kwiecień 13, 2006 przez siekiera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Melgaer Napisano Kwiecień 13, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 13, 2006 Inna, inna. Lepsiejsza:) Mimo,ze moge otwierac pliki torrent bezposrednio z ff, to osobiscie wole i tak je miec zapisane na dysku - mam sobie taki folder na pliki .torrent - te ktore aktualnie sciagam. Przydaly sie juz pare razy.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
da_niel Napisano Kwiecień 17, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 17, 2006 AZUREUS do jego parcy potrzbna jest java ale moim zdaniem jest najlepszym programem do torrentow yum install azureus wystarczy tez kliknac na torrent'a na stronie i azureus sam sie uruchomi i sam sobie zachowuje kopie torrenta na dysku. duzo opcji. moim zdaniem najlepszy program Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
XAL Napisano Kwiecień 18, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 18, 2006 Dla Linuksa najlepszy, ale w Windowsie nic nie przebije BitComet'a. Mogliby i zrobić wersję dla Linuksa... ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Albert Napisano Kwiecień 18, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 18, 2006 Ja to bym wolał μTorrenta dla Linuksa... Póki co można używać KTorrenta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi