Kozal83 Napisano Kwiecień 13, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 13, 2006 Zainstalowalem pierwszy raz na (_linuxie_ → Linuksie) ORT American Army 2.5 i nie dziala. przy uruchamianiu "sh armyops" wyskakuje mi takie cos: root@luk armyops]# sh armyops Cheat protection disabled WARNING: ALC_EXT_capture is subject to change! Xlib: extension "XiG-SUNDRY-NONSTANDARD" missing on display ":0.0". Signal: SIGSEGV [segmentation fault] Aborting. Crash information will be saved to your logfile. posiadam; Fedora Core 5 - 2.6.16-1.2080_FC5 - Athlon XP 2200 - ATI Radoen 9550 - 512mb Sterowniki do grafiki sa zainstalowane, akceleracja dziala sprawdzalem przy pomocy "glxgears" ok 3000 fps. No chyba ze nie dziala tak jak powinna Nie wiem co mam z tym zrobic, Porsze o pomoc. Z gory dziekuje za odp. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
#webboy Napisano Kwiecień 14, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 14, 2006 Witam. Poszukaj na oficjalnym forum AA. Było tam juz coś takiego. Tu link. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kozal83 Napisano Kwiecień 14, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 14, 2006 Przeszukalem cale tamto oficjalne forum juz dawno i nic tam nie ma, a jak jest to odpowiedzi sa tak bez sensu ze szok nic konkretnego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gbudny Napisano Lipiec 28, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 28, 2006 Przeszukalem cale tamto oficjalne forum juz dawno i nic tam nie ma, a jak jest to odpowiedzi sa tak bez sensu ze szok nic konkretnego. może tutaj znajdziesz rozwiązanie swojego problemu: https://bugzilla.icculus.org/buglist.cgi?qu...my&content= w razie próblemów po prostu zgłoś błąd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi