TrAvIkK Napisano Kwiecień 14, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 14, 2006 Siemka. Chciałem sobie posłuchać 'trailerów' na stronach z MP3jkami, ale w FF wywala mi, że brakuje wtyczek, ale wtyczki są "nieznane". Instalowałem JAVE, więc nie wiem co jest grane?? Przykład takiej strony: http://www.mp3.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coppertop Napisano Kwiecień 14, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 14, 2006 zainstaluj wtyczkę Totem'a do Firefox'a. Nazywa się ona bodaj totem-mozplugin (yum'em oczywiście). Powinno działać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TrAvIkK Napisano Kwiecień 14, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 14, 2006 11 mb, zobaczymy czy zadziala. No dobra, ale to rozumiem do "dżwięku", a są w necie takie różne gierki... I też mij nie działają - biały ekran. Flash'a też mam zainstalowanego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wizkid Napisano Kwiecień 14, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 14, 2006 Wygląda na to, że sama java nie wystarczy. W tych okienkach, które sie później pokazują mam plugin mplayera. Sprawdź ten wątek: LINK Wprawdzie tam jest mowa o filmikach, ale tak jak już mówiłem, u mnie chodzi bez problemu. //edit: wyprzedzili mnie Co do flasha - nie wszystko działa niestety, pomimo poprawnie zainstalowanego flasha. Część gierek wymaga Flasha 8 a linuksowy flash ma dopiero numerek 7 z groszami... to moze być jedną z przyczyn. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TrAvIkK Napisano Kwiecień 14, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 14, 2006 EEEEEeeeeeeeeeeeeee dobra, otwiera się okienko, potem RealPlayer ale jak chcę otworzyć to wywala mi, że brakuje: audio/x-ms-wax Dobra działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
XaVeR Napisano Lipiec 27, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 27, 2006 yum install mplayerplug-in Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
exbros Napisano Lipiec 27, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 27, 2006 Część gierek wymaga Flasha 8 a linuksowy flash ma dopiero numerek 7 z groszami... to moze być jedną z przyczyn. A druga moze byc to, ze czesc gierek wymaga shockwaveplayera ktorego poki co pod linuksa nie ma a flashplayer do tego nie wystarczy, chociazby mial numerek 9 Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siekiera Napisano Lipiec 27, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 27, 2006 A czy te paczki z freshrpms, nie pamiętam dokładnie nazwy swdec czy coś takiego, nie dostarczają shockwave? Tylko wiem, że gryzły się kiedyś z flashem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafalzaq Napisano Lipiec 27, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 27, 2006 Nie ma linuksowej wersji shockwaveplayera, więc nie mogą dostarczać. To pewnie coś innego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi