InIrudeBwoy Napisano Kwiecień 14, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 14, 2006 Siema. Czy ktoś znalazł gdzieś jakiś kabelek który zadziała pod linuksem? Chciałbym spiąć linuksa z windowsem. Czy to w ogóle przejdzie? Czy są jakieś inne rozwiązania? oprócz krosowanego kabla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaro33 Napisano Kwiecień 14, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 14, 2006 Czy ktoś znalazł gdzieś jakiś kabelek który zadziała pod linuksem? Chciałbym spiąć linuksa z windowsem. Nie wiem jak pod Linuksem , ale rozwiązań jest masę np. Kabel równoległy lub szeregowy , nie mam dostępu do starych materiałów miałem tam opisane ja przygotować takie kable . Sory że tak gołosłownie ale bodajże w starym Enterze (2001-2r chyba) było . http://www.republika.pl/grzesiek21/szereg_...ogramowanie.htm narka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AlienJR Napisano Kwiecień 15, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 15, 2006 moderacja: czy ten temat nie powinien być w Sieci lokalne? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
InIrudeBwoy Napisano Kwiecień 15, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 15, 2006 Nie wiem jak pod Linuksem , ale rozwiązań jest masę np. Kabel równoległy lub szeregowy , nie mam dostępu do starych materiałów miałem tam opisane ja przygotować takie kable . Mnie interesuje tylko usb ewentualnie firewire. To posiadam w laptopie. moderacja: czy ten temat nie powinien być w Sieci lokalne Dlaczego? ja nie chcę sieci lokalnej tylko spiąć dwa kompy. Według mnie nie powinien być. Łączenie przez usb to sieć lokalna? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AlienJR Napisano Kwiecień 15, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 15, 2006 Nie wiem jak pod Linuksem , ale rozwiązań jest masę np. Kabel równoległy lub szeregowy , nie mam dostępu do starych materiałów miałem tam opisane ja przygotować takie kable . Mnie interesuje tylko usb ewentualnie firewire. To posiadam w laptopie. moderacja: czy ten temat nie powinien być w Sieci lokalne Dlaczego? ja nie chcę sieci lokalnej tylko spiąć dwa kompy. Według mnie nie powinien być. Łączenie przez usb to sieć lokalna? Chyba tak. Swoją drogą też chciałbym wiedzieć jak można zrobić sieć przez firewire albo usb2.0. Ma ktoś jakieś doświadczenia z takimi zabawami? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
InIrudeBwoy Napisano Kwiecień 15, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 15, 2006 Chyba tak. ok, w takim razie zgadzam się czekam cały czas na jakieś rozwiązania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi