MC' Napisano Kwiecień 14, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 14, 2006 Witam, Wie ktoś może czemu wywalili yakuake z extras na fc4 miałem przez yum_a a tu teraz na fc5 nie? Pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaro33 Napisano Kwiecień 14, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 14, 2006 Wie ktoś może czemu wywalili yakuake z extras na fc4 miałem przez yum_a a tu teraz na fc5 nie? nie wiem ale nie tylko mi znowu brakuje kget chyba należy innego oprogramowania szukać w moim przypadku mam gFtp i wget ale wolałem kget , może wystarczy czekać narka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajownik Napisano Kwiecień 14, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 14, 2006 Wie ktoś może czemu wywalili yakuake z extras na fc4 miałem przez yum_a a tu teraz na fc5 nie? Deweloper chyba porzucił paczkę → https://bugzilla.redhat.com/bugzilla/show_b...g.cgi?id=186283 ale nie tylko mi znowu brakuje kget kget jest w kdenetwork. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MC' Napisano Maj 5, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Maj 5, 2006 Jak porzucili yakuake to może jest coś o podobnym profilu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi