Kamila Napisano Kwiecień 15, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 15, 2006 Witam, Jestem początkującym użytkownikiem systemu fedora core 5 i mam problem. Potrzebuje opisu jak skonfigurowac polaczenie do internetu z uzyciem serwera proxy mojej sieci. Chodzi o konfiguracje w srodowisku najlepiej graficznym lub tekstowym. Posiadam karte radiowa WL-8303, ktora system inslauje automatycznie i mysle ze nie ma z nia problemow Informacje jakie posiadam od dostawcy internetu to: moje IP, maska podsieci, brama, serwes DNS, adres IP proxy i jego port Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yoda6886 Napisano Kwiecień 16, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 16, 2006 no to wystarczy w firefoxie (przegladarce jakiej uzywasz) opcje -> ustawienie polaczenia i tam masz reczne ustawienia serwera proxy. mozne dodac tez regulke do iptables (ale to nie zawsze dziala): iptables -t nat -A POSTROUTING -p tcp --sport 80 -j SNAT --to-destination adres_serwera:port iptables -t nat -A POSTROUTING -p udp --sport 80 -j SNAT --to-destination adres_serwera:port P.S. Dziewczyna? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamila Napisano Kwiecień 16, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 16, 2006 w firefoxie jest wszystko ustawione i dalej nie dziala:/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi