da_niel Napisano Kwiecień 16, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 16, 2006 CZesc Mam XCDRoast zainstalowany i chcialbym sobie pocwiczyc nagrywanie na plytce CD-RW ale nie moge znalezc opcji kasowania... Ani samego TOC ani pelnego... dodam, ze szukalem na góglach i nazwijcie mnie d*pą ale nie znalazlem nic interesującego... pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dj_oko Napisano Kwiecień 16, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 16, 2006 Czyszczenie płyty załatwia się poleceniem cdrecord -blank=fast Poszukaj mojego postu o XCDRoast i przekonasz się że ten program doprowadza do pasji! Oto ten post Swięta racja adiosa. Zainstaluj GNOME Bakera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
webon Napisano Kwiecień 16, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 16, 2006 A dlaczego nie uzywac k3b jest prosty i działa bez wiekszych problemów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
da_niel Napisano Kwiecień 16, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 16, 2006 nie uzywam KDE... teraz uzywam GBaker'a dzieki dj_oko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi