dj_oko Napisano Kwiecień 16, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 16, 2006 Witam Zaczne od tego, ze kiedyś wszystko działało . Otóz, włozyłem sobie do napędu płyte Video CD. Na pulpicie sie ikonka nie pojawiła(GNOME), ale trudno, tak tez czasem bywa. No więc odpalam Xine, wybieram odtwarzanie płyty i.... myślałem, że umrę!! Film zaczyna się fajną muzyczką i na takową czekałem a tutaj,,, Seria strasznym i przerazających szumów i "pierdnięć" głośnych jak nie wiem co! Okienko Xine'a pokazywało "oscyloskop" obecny zazwyczaj przy odtwarzaniu dźwieków. Płytę sprawdzałem pod Winda i wszystko gra. Teraz nie wiem co się stało... Na dodatek Xine przestał odtwarzać radio insternetowe. BMP tak samo (ciągletylko Buforowanie... i tak bez konca). Natomiast DVD hulają bez problemu. MPEG z plików także. Co się stało? Moze to nieistotne, ale ostatni o robiłem yum update(jak zwykle i instaloałem GG2 i Blendera). nic więcej nie majstrowałem. Samo się zrobiło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi