broda Napisano Kwiecień 16, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 16, 2006 Witam Mam takie dosyć dziwne pytanko odnośnie "czytnika nowinek - Pan" Mam ten sofcik zainstalowany w systemie, używam go z powodzeniem, ogólnie jestem zadowolony Ale kiedyś jak wyszukiwałem grupy (akurat linuksowe), to w okienku "znajdź" wpisałem "linux"... i podało mi wszystkie grupy, które w nazwie zawierają to słowo No luzik, o to przecież chodziło.. Ale jest sobie taka grupa: pl.comp.os.linux, i jak w tym oknie "znajdź" wpisze "linux pl", to mi jej nie wyszukuje :/ nie wyszukuje żadnej grupy... jak przefiltruje "pl linux" to też nie skutkuje... próbowałem też różnych kombinacji z plusami, przecinkami, średnikami "pl + (_linuks_ → Linux) ORT" itd... I o co mi teraz chodzi jak filtruje grupy przez słowo "linux", to wyszukuje mi multum różnych grup, filtrowanie przez "linux pl" znacznie ograniczyłoby ilość wyświetlonych grup Robie coś źle? czy Pan umóżliwia filtrowania nazw grup przez tylko jedno słowo? W sumie taka ciekawostka, ale mnie zaintrygowała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
webon Napisano Kwiecień 16, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 16, 2006 Polecam KNode pod KDE tam nie ma tam takiego problemu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
...>>udzior<<... Napisano Kwiecień 16, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 16, 2006 a jak wpiszesz *pl*linux - bo u mnie zalicza padake Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
broda Napisano Kwiecień 17, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 17, 2006 a jak wpiszesz *pl*linux - bo u mnie zalicza padake heh, gwiazdki dzialaja Polecam KNode pod KDE tam nie ma tam takiego problemu nie chciałem zbytnio instalować niczego co korzysta z jakiś bibliotek KDE zostawiłem w systemie GNOMA i staram sie tego trzymać dzięki za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
webon Napisano Kwiecień 17, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 17, 2006 Cos ostatnio wszyscy na gnoma przechodzą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
broda Napisano Kwiecień 17, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 17, 2006 hehe zawsze instalowałem i GNOMA i KDE.. nie byłem pewien, co bedzie bardziej mi pasowało... a jak juz raz zainstalowałem, to później nie chciało mi się usuwać KDE;) zabawne jest to, że pod FC zawsze używałem GNOMa, KDE nigdy nie przypadło mi do gustu, chociaż lubię te zębatki ale w końcu dojrzałem do decyzji .. i został tylko GNOM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi