lszk Napisano Kwiecień 18, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 18, 2006 Lol chłopie, rozwalasz mnie. Powiedz to w końcu, czy sprawdziłeś te sumy sha1 tego iso czy nie. I jaki był wynik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
feodora Napisano Kwiecień 18, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 18, 2006 Lol chłopie, rozwalasz mnie. Powiedz to w końcu, czy sprawdziłeś te sumy sha1 tego iso czy nie. I jaki był wynik. Nagle zrbiłem coś w Windowsie i straciłem tablice patrycji i po uaktywnienia dysku straciłem dane wtedy zainstalowałem FC4 i straciłem całe dane i nie mam iso FC5 mam tylko płyte. Chybaże masz pomysł jak przywrócić dane przed uaktywnienia dysku(czyli skasowania tablicy patrycji).Mógłby mi ktoś pomóc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
broda Napisano Kwiecień 20, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 20, 2006 Mediacheków nie warto moim zdaniem robić, strata czasu, a jak coś jest nie tak to wyjdzie w praniu ;] Nieeeeeeeeeee! Błagam, nie dawaj takich rad! Madiacheck to świetna sprawa. z tymi mediacheck'ami to jest tak, że jak masz 2 systemy.. i instalujesz sobie FC jako 2 system, to nie trzeba ich sprawdzać ja nigdy nie sprawdzałem płytek przed instalką... ale fakt jakby coś nie poszło, to przy jednym systemie będzie kiszka zresztą ja nie mam wypalarki więc jak nie pojdzie mediacheck to też kiszka, jedynie instalka online Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adios Napisano Kwiecień 22, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 22, 2006 Móógłby mi ktoś pomóc Zachęciłeś mnie do pomocy niesamowicie tymi emotikonkami. Widocznie nikt nie wie jak ci pomóc. Możesz zakupić płatny support w firmie http://www.bel.pl/ i na pewno ci pomogą! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dj_oko Napisano Kwiecień 22, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 22, 2006 Móógłby mi ktoś pomóc Mógłbyś także poszukąc pomocy gdzie indziej. Z pewnościa znadzie się któs, któ będzie próbował znaleźć rozwiązanie twojego problemu. No, przyjanmniej do czasu gdy nie zaczniesz okazywac wdzięczności w taki sposób, jak ten... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi