marek_sp Napisano Kwiecień 18, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 18, 2006 Jak zainstalować pakiety których nie zainstalowałem w instalatorze a chce doinstalować teraz? Kiepski jestem w tych sprawach. TZN: Zainstalowałem FC5 ale bez X, KDE i Gnome Teraz: Jak to doinstalować do zainstalowanego już systemu? PLZ help Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
McGiwer Napisano Kwiecień 18, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 18, 2006 Yum-em Wszystko powie Ci "man yum" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
studys Napisano Kwiecień 19, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 19, 2006 yum install gnome to jest przykład co trzeba wpisać. Sporo porad i opisów jest na stronce Wiki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dj_oko Napisano Kwiecień 20, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 20, 2006 GNOME to nie jest jedna paka. Tak mozesz zrobić np. z gnome-panel, ale jak instalujesz całego GNOME wraz z komodą i lustrem to trza użyć takiego cosia jak yum groupinstall Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
studys Napisano Kwiecień 20, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 20, 2006 Sorki przyznaje się do błędu. Zapomniałem o tej opcji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi