Skocz do zawartości

Hp Deskjet 3320

XAL

Rekomendowane odpowiedzi

Drukarkę widzi w systemie, jest dodana itd. Probuję coś wydrukować, ale drukarka wciąga papier i drukuje białe kartki. Magia? Nie wiem, Wy mi powiedzcie wink.gif Drukuje jak gdyby nigdy nic, zdawałoby się, że wszystko ok, ale wychodzi biała kartka :/ help?

Drukarkę widzi w systemie, jest dodana itd. Probuję coś wydrukować, ale drukarka wciąga papier i drukuje białe kartki. Magia? Nie wiem, Wy mi powiedzcie wink.gif Drukuje jak gdyby nigdy nic, zdawałoby się, że wszystko ok, ale wychodzi biała kartka :/ help?

tłuszcz się skończył tongue.giflamo.gif

Po pierwsze: adios: nie, mam jeszcze zapasy z zimy tongue.gif

Po drugie: sorry, ale chyba przez pomyłkę stworzyłem ten temat nie tam gdzie trzeba, nie wiem jak to się stało tongue.gif Proszę moderatorów o przesunięcie go do forum Administracja systemu. Z góry dzięki i przepraszam za kłopot smile.gif

Po trzecie: oprócz wymownej podpowiedzi adios'a, czy ktoś ma jeszcze jakieś inne sugestie ? ^^

Rozumiem, że masz w systemie wgrany sterownik hpjis. Ja na swoim PSC 1410 na tym sterowniku jadę.

http://hplip.sourceforge.net/

To jest projekt sterowników HP. Tam pisze że twoja drukarka jest obsługiwana...

Spróbuj skonfigurować drukarkę tym narzędziem:

http://localhost:631/

(to nie żart...)

Ja mam hp 3325 i działa bez problemów a używa sterów do 3320.

Wejdź może: Środowisko/Administracja/Drukowanie/Edytuj/Sterownik drukarki i opcje sterownika, pogrzeb troszkę szczególnie w opcjach sterownika powinno pomóc.

A jak nie pomoże to tylko tusz. Miałem kiedyś tak że nowy nie chciał mi drukować, ponieważ za długo leżał i przysechł.

Pozdrawiam