kaczor444 Napisano Kwiecień 20, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 20, 2006 Witam !!!! Chcialbym podzielic Aola i jestem ciekawy czy jest to mozliwe, z gory dzieki za wszelkie odpowiedzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adios Napisano Kwiecień 20, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 20, 2006 Witam !!!! Chcialbym podzielic Aola i jestem ciekawy czy jest to mozliwe, z gory dzieki za wszelkie odpowiedzi America On Line ? Wiesz większość ludzi tu jest z polski i pasowało by wiedzieć jakiego typu to łącze jest. Kablówka, DSL, ISDN itp. Czy do obsługi internetu provider (AOL) dostarcza jakiś modem USB, czy jest to łącze "bezpośrednio do sieciówki". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaczor444 Napisano Kwiecień 21, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 21, 2006 Domyslam sie ze z kraju raju )) a co do Aola (512)to podpiecie jest w UK linia BT czyli odpowiednik TP, do tego USB ASDL modem -BT Voyager 105, oba kompy maja sieciowki i udalo mi sie jak narazie polaczyc je na tyle ze sie widza, ale nie wiem co poczac dalej gdzie kliknac i co pozmieniac . dzieki za wszelakie podpowiedzi! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi