kiewball Napisano Kwiecień 20, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 20, 2006 Jestem bardzo początkujący..... zainstalowałem yum'em mldonkey, ale nie dodał mi się do menu, nie mogę też go uruchomić z trybu graficznego, słyszałem że trzeba doinstalować nakładkę graficzną bo samo MLDonkey to serwer którego można otwierać tylko z terminala. Jak nazywa się ta nakładka i gzie mogę ją znaleźć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Melgaer Napisano Kwiecień 21, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 21, 2006 yum install mldonkey-gui mldonkey-ed2k-support powinno wystarczyc:) albo po prostu yum install mldonkey* Bedizesz mial go w zakladce "internet" pozdrawiam;) EDIT: Jak sciagasz takie aplikacje yumem, to warto sprawdzic jakie sa do niej dodatki yum install nazwaaplikacji* jak "brakuje" Ci graficznego interfejsu, to *-gui, to to czego szukasz;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ponury Napisano Kwiecień 21, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 21, 2006 skoro jesteś nowy to bym polecał zainstalować aMule. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi