mysio Napisano Kwiecień 21, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 21, 2006 Mam problem z ndiswrappr podczas zamykania systemu on nie chce się zamknąć i zawiesza sie na ty miejscu: Wyładowywanie modułów iptables: ndiswrappr [wrap_ndis_worker-Proc: 1001]: wlan0 is begin reset ndiswrappr [wrap_ndis_worker-Proc: 1001]: wlan0 is begin reset ndiswrappr [wrap_ndis_worker-Proc: 1001]: wlan0 is begin reset ndiswrappr [wrap_ndis_worker-Proc: 1001]: wlan0 is begin reset ndiswrappr [wrap_ndis_worker-Proc: 1001]: wlan0 is begin reset ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gryhild Napisano Kwiecień 21, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 21, 2006 Z ndiswrapperem ogólnie są problemy. Czasem potrafi zawiesić cały system lub nie chce się ładować. Ja bym proponował przed wyłączeniem kompa ręcznie go wywalić. modpobe -r ndiswrapper Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysio Napisano Kwiecień 23, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 23, 2006 Z ndiswrapperem ogólnie są problemy. Czasem potrafi zawiesić cały system lub nie chce się ładować. Ja bym proponował przed wyłączeniem kompa ręcznie go wywalić. modpobe -r ndiswrapper Pozdrawiam Literówek walnąłeś powinno być: modprobe -r ndiswrapper Po wyłączeni wifi stanęło na iptables czyli ono blokuje. Ostatnio dodawałem te komendy: iptables -A POSTROUTING -s 192.168.2.0/24 -j MASQUERADE -t nat iptables -I FORWARD -i wlan0 -o ppp0 -j ACCEPT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi