wloszek Napisano Kwiecień 21, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 21, 2006 Potrzebuje pomocy. Kupilem lapka i chcialem go polaczyc w siec ze stacjonarnym. Mam dwie sieciowki (sprawdzalem dzialaja), mam kabel(sprawdzany gdzie indziej, dziala) i mam problem. A mianowicie, kompy sa podlaczone i stacjonarny widzi lapka i moze wejsc, sciagac pliki i wszystko gra. Lapek widzi stacjonarnego ale kiedy proboje na niego wejsc, zeby zobaczyc dysko, to wyskakuje mi dokladnie taki komunikat "Komp nie jest dostepny. Mopzesz nie miec uprawnien do uzywania tego zasobu sieciowego. Skontaktuj sie z administratorem tego serwera, ayb uzyskac uprawnienia dostepu. Bład logowania: uzytkownikowi nie przynano zadanego typu logowania na tym komputerze" Wszystko jest udostepnione i nie wiem co zrobic:/ Help Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gwiazdor_online Napisano Kwiecień 21, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 21, 2006 Skontaktuj sie z administratorem tego serwera, ayb uzyskac uprawnienia dostepu. Skorzystaj z rady Windowsa. My się tu nie znamy na XP i nie potrafimy pomóc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wloszek Napisano Kwiecień 22, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 22, 2006 czyli co mam zrobic??? wlasnie tego nie kumam o co mu chodzi:/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
durny Napisano Kwiecień 22, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 22, 2006 Gdybyś wszedł na http://google.pl i tam poszukał gwarantuje, że na pewno byś znalazł rozwiązanie i niechcę się czepiać ale to jest chyba forum OS'a Fedora Core a nie XP, następnym razem pisz na odpowiednich forach. Link 1 Link 2 Link 3 Poczytaj a na pewno znajadziesz rozwiązanie, ogólnie chodzi o zasady zabezpieczeń na tym Xp stacjonarnym. P.S Polecam stronę Link peace Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi