sammael Napisano Kwiecień 22, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 22, 2006 Witam!czy ktos mógłby mi napisać w jak najprostszy sposob jak moge zainstalowac neostrade_tp z modemem speedtouch330(srebrny) na Fedorze 5 ? z gory dziekuje! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartucha82 Napisano Kwiecień 22, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 22, 2006 Opis Opis z FC3 działający na FC4 i FC5. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lavend. Napisano Kwiecień 22, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 22, 2006 witam, ... a swoją drogą, czy na FC5 speedtouch330 jest bardziej upierdliwy w instalacji, niż sagem? pytam, ponieważ instalowałem speedtouch330 na suse i była kolosalna różnica w instalacji w/w modemów [na korzyść sagem'a]. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubast Napisano Kwiecień 22, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 22, 2006 sagema instaluje się łatwiej/szybciej niż thompsona ale thompsona da się bez probemu.. inaczej nie pisałbym tego teraz (zaznaczam, że jestem linuksowym n00bem) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uosiu Napisano Kwiecień 22, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 22, 2006 mam sagema od fc4 i nie narzekam instrukcja jest prosta, nieskomplikowana i dziala wszystko jest zmirrorowane na wiki fedory http://wiki.fedora.pl/Sieci/Sagem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi