Mariusz2810 Napisano Kwiecień 22, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 22, 2006 Witam, Mam pytanie odnośnie dc++ na linuksa. Jest jakiś lepszy waszym zdaniem klient od valknuta, bo mnie już zaczął denerwować, w opcji search nigdy nic nie wyszukuje, nie moge połączyć sie z niektórymi osobami pod czas gdy na dc++ pod windowsem łącze się z tymi osobami bez problemu, nie moge też ściągac od niektórych osób. Jakich klientów wy uzywacie i jak się sprawdzają? Pozdrowienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ajoter Napisano Kwiecień 23, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 23, 2006 spróbuj linuxdcpp podobny do tego z pod windowsa http://dcpp.net/wiki/index.php/Linuxdcpp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patpi Napisano Kwiecień 23, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 23, 2006 Ja uzywalem (przed przesiadką na LimeWire/FrostWire i siec gnutelli, IMO na Linuksie The Best) duetu: CrossOverOffice 5.0 + DirectConnect++ 0.674 , działa wysmienicie. Nalezy tylko wylaczyc w zaawansowanych opcjach za pierwszym razem "pasek postepu/pobierania" inaczej sie wykrzaczy. Mi to dzialało swiatnie i najwydajniej ze wszystkich natywnych klientow DC na linuksa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi