studys Napisano Kwiecień 22, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 22, 2006 Witam, W mojej FC5 rozsypało się Xfce dla mojego konta, niedałem sobie rady z naprawą, więc zainstalowałem KDE chcąc porównać z Gnome. Nawet mi się podoba. Ustawiłem sobie kolorki, przezroczystość panelu, apletki do Superkaramby. Ale nie wiem jak(ewentualnie gdzie) zmienić kolor rozwijanego menu z programami. Myślałem jeszcze o przezroczystości ale też nieznalazłem w necie jak to do końca zrobić. Może ktoś miał ten problem i wie jak go rozwiązać. Wiem że to jest wykonalne bo w necie są zrzuty pulpitu KDE z kolorowymi i przezroczystymi rozwijanymi listami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gwiazdor_online Napisano Kwiecień 22, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 22, 2006 odpal sobie Centrum Sterowania (kcontrolcenter) i przejrzyj je dokładnie, a znajdziesz to i wiele innych możliwości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość amdfanatyk Napisano Kwiecień 23, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 23, 2006 nie ma czegos takiego jak kcontrolcenter najwyzej kcontrol. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gwiazdor_online Napisano Kwiecień 23, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 23, 2006 Pardon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi