pysiak Napisano Kwiecień 23, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 23, 2006 Witam linux pod wszytskim wydaje mi sie lepszy niz win na ktorym mi juz net nie działa nie wiem nawet w jaki sposob ale nie o tym mialem pisac. Sprawa ma sie tak p2p wydaje mi sie ze pod winda dziala lepiej np taki amule znajduje wiecej i szybciej sciaga mi na windzie niz na linuksie mam HIGHID a i tak malo zrodel jak na tak duza siec a na windzie to masa jest. Jedyny dobry program to Lime Wire ale tylko pod muze malo albumow pojedyncze mp3 czy u was sa tez takie objawy i sak wziasc dobre programy mam amule 2.1 i Limewire 4.10 , jest jeszcze Valknut ale on tez jakos mulasto dziala a skad wziasc rpm-a linuxdc++ bo nie umiem zrobic sobie tego z CVS ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siekiera Napisano Kwiecień 23, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 23, 2006 http://www.mde.djura.org/10.2/SRPMS/linuxd....2.thac.src.rpm Spróbuj przebudować tego z MDK... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pysiak Napisano Kwiecień 25, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 25, 2006 A moze ktos ma albo wie skad wiziasc xMule pod fc5 bo w nie moge znaleść a ta pod fc4 wypluwa zaleznosci ktorych nie moge znalesc. Chce xMule poniewaz aMule jest słabe pod winda dziela super ale pod linuxem to lipa jest slepe a jak juz cos widzi to malo zrodel i transfer slaby, nie ma to nic wspolnego z portami i innym badziewiem, moze ten xMule bedzie lepszy , porbowalem rowniez za pomoca wine wlaczy windowsowa wersje ale cos sie pluje o dll i inne głupoty pomoze ktos a rpm-ow nie potrafie sam sobie przerobic ani nawet zainstalowac tego z striny producenta brakuje czegos GTK cos tam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adios Napisano Kwiecień 25, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 25, 2006 Jak chcesz czegoś extra szybkiego do ściągania plików to tylko MLdonkey yum install mldonkey-gui Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pysiak Napisano Kwiecień 25, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 25, 2006 Ok zainstalowalem yum install mldonkey* i mam all ale lipa nie widze serwrow i w ogole czego mi brakuje ?? Nie mam po prostu w nim nic nie moge sie polaczyc do core jak to ustawic scaignolem to od livina ? Niech ktos pomoze . A i mam jeszcze amule od livina dziala nawet ale jakos ten windowsowy chyba lepszy mi sie zdaje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi