Decain Napisano Kwiecień 24, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 24, 2006 Właściwie to mam problem na samym początku instalacji. Ściągnęłem mirrory i potem zapisałem obraz ISO na zwykłe CD wszystkich płyt ale piąta ma błędy (po późniejszym testowaniu - tym z początku instalacji). Próbowałem zgrać z różnych serwerów polską wersję Fedory 5 płyty piątej ale problem ciągle jest ten sam. Ktoś może spotkał się z czymś takim? Co robić w tej sytuacji? Będę bardzo wdzięczny za pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mariuszad Napisano Kwiecień 24, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 24, 2006 Witam Uszczęśliwiłbyś wiele osób uchylając chociaż mały rąbek tejemnicy i podając co co za błąd .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaro33 Napisano Kwiecień 24, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 24, 2006 t ale piąta ma błędy (po późniejszym testowaniu - tym z początku instalacji). sprawdź sha1sum sam obraz i porównaj z tym co leży na serwerze FTP , tylko zobacz czy jest md5sum czy sha1sum ale raczej to ostatnie . http://forum.fedora.pl/index.php?showtopic...t=0entry61287 Narka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubek Napisano Kwiecień 24, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 24, 2006 Ja miałem to samo ale nie tylko w przypadku piątej płytki. Ściągałem z torrenta, ftpa i za każdym razem sypało sie przy instalacji. Pomogła dopiero instalacja przez neta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decain Napisano Kwiecień 26, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 26, 2006 Zainstalowałem sam pakiet podstawowy i piątej płytki nie potrzebował. (później ew. będe dogrywał to co potrzebne) Mam Fedorę. Jestem cały szczęśliwy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi