rosio Napisano Kwiecień 24, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 24, 2006 witam znacie moze sposob na przerobienie fc5 z cd na dvd ? w pracy mam szybsze lacze ale nie moge sciagnac sobie wersji na dvd bo komputer nie ma nagrywarki dvd a i jest plombowany to nie moge podlaczyc 2 dyku dlatego sciagnalem 5cd ale moze jest mozliwosc jakies konwersji na 1dvd? pozdrawiam ps szukalem w google ale nic nie znalzlem choc wydaje mi sie ze kiedys kiedys czytalem taki opis, w sumie to nie wiem pod jakim haslem dokladnie szukac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaro33 Napisano Kwiecień 24, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 24, 2006 znacie moze sposob na przerobienie fc5 z cd na dvd ? remastering edycja iso a nie da się obrazu podzielić i na CD-RW przenieść Narka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rosio Napisano Kwiecień 24, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 24, 2006 znacie moze sposob na przerobienie fc5 z cd na dvd ? a nie da się obrazu podzielić i na CD-RW przenieść Narka faktycznie nie pomyslalem o tym dzieki wielkie update zapomnialem dodac ze w pracy mam knoppixa i znacie pod niego moze jakis soft do dzielenia obrazow? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
J@ro Napisano Kwiecień 24, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 24, 2006 A ja mam troszkę inne pytanko Skąd można ściągnąć 64 bitową wersję Fedory Core 5 po polsku? Chodzi mi o wersję na płytę DVD. Proszę o linki. SZukałem w googlach ale znalazłem tylko 32 bitowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafalzaq Napisano Kwiecień 24, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 24, 2006 ftp://sunsite.rwth-aachen.de/pub/comp/Lin...-x86_64-DVD.iso Znalazłem w dosłownie 10 sekund. Na oficjalnej stronie były linki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
J@ro Napisano Kwiecień 24, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 24, 2006 ftp://sunsite.rwth-aachen.de/pub/comp/Lin...-x86_64-DVD.iso Znalazłem w dosłownie 10 sekund. Na oficjalnej stronie były linki. Wielkie dzięki. A ja szukałem od kilku godzin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi