Skocz do zawartości

Fx 1.5.0.2 -> Brak Polskiego Menu

Matey

Rekomendowane odpowiedzi

Hej

Ma ktos moze taki problem z Firefoxem? Po upgradzie z 1.5.0.1 do 1.5.0.2 wyskoczyl blad (gdzie kazano skontaktowac mi sie z autorem) po czym FX podniosl sie bez polskiego menu.

I choc w /usr/lib/firefox-1.5.0.2/extensions/[email protected] niby jest wszystko co dotyczy obslugi - w rozszerzeniach Firefoxa jezyka polskiego nie widac (choc jest zestaw innych). Prosze o pomoc

• 2 weeks later...

Ma ktos moze taki problem z Firefoxem? Po upgradzie z 1.5.0.1 do 1.5.0.2 wyskoczyl blad (gdzie kazano skontaktowac mi sie z autorem) po czym FX podniosl sie bez polskiego menu.

U mnie stało się to samo, po ponownym uruchomieniu już było polskie menu, ale tylko na jednym użytkowniku, na pozostałych i na root menu jest angielskie:/ Ma ktoś jakieś pomysły?

ps.

Dotyczy całkowitego braku polskiego języka i to w FC3 i Firefox 1.0 a Zmaina wartości general.useragent.locale na pl-PL nie pomaga.

pozdrawiam

Grzegorz

Gość Zuk87

Ja także przez to przechodziłem... Po rebocie kompa było po problemie smile.gif Choć przez kilka uruchomień Fx wyświetlał info, że "ble, ble, ble skontaktuj się z autorem programu..."

http://ftp.mozilla.org/pub/mozilla.org/fir...i686/xpi/pl.xpi

Poprawiłem adres do langpacka.

Dotyczy całkowitego braku polskiego języka i to w FC3 i Firefox 1.0 a Zmaina wartości general.useragent.locale na pl-PL nie pomaga.

Bez langpacka nie pójdzie. Fedorowy Firefox go ma. Ale nie każdy instaluje Firefoxa z dystrybucji...

Bez langpacka nie pójdzie. Fedorowy Firefox go ma. Ale nie każdy instaluje Firefoxa z dystrybucji...

Ten błąd występował po aktualizacji yum-em, fedorowego firefoksa. Udało mi się rozwiązać problem: odinstalowałem firefoksa (yum remove firefox), usunąłem z katalogu domowego użytkowników na których nie było polskiego menu folder .Mozilla i zainstalowałem FF od nowa (yum install firefox)

Pozdrawiam

Grzegorz