booba Napisano Kwiecień 26, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 26, 2006 W LINUX+ (wydanie z Mandrivą) widziałem screenshota na którym przedstawiony był pulpit GNOME przerobiony na Mac Os X. Wyglądało to mniej więcej tak http://img293.imageshack.us/img293/9018/sc...hermata11nx.png Mmmm... cudo styl już mam, ale jak u licha zdobyć ten górny pasek z jabłuszkiem z lewej i mackowymi ikonkami z prawej? Any ideas? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
#webboy Napisano Kwiecień 26, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 26, 2006 Chyba chodzi ci o to: http://www.gnome-look.org/content/show.php...p?content=34377? Więcej takich bajerków do Gnome jest też właśnie na tej stronie. PS: nie wiem co tak ludzi fascynuje w tym MacOS X Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
booba Napisano Kwiecień 26, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 26, 2006 Chmm... to nie to. GNOME-LOOK już cały przeszukałem Pasek w moim screenshocie wygląda dokładnie tak jak w macku. Na GNOME-LOOK widać że to jednak jest GNOME heh Ale thx za dobre chęci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coppertop Napisano Kwiecień 26, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 26, 2006 Mi się wydaje, że ten screen z mac-paskiem przedstawia KDE. Skłania mnie ku takim przypuszczeniom głównie styl monitora systemu (tam po prawej na tym pasku) który jest identyczny jak ten w KDE. Poza tym w KDE taki pasek to jedno kliknięcie, a w GNOME jest do tego chyba konieczny jakiś gDesklet. Poza tym te okna mi wyglądają raczej Konqueroeowato. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
booba Napisano Kwiecień 26, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 26, 2006 Aaa... fajnie. Tylko ta lapka w lewym gornym rogu okna nie kojarzy mi sie za bardzo z KDE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coppertop Napisano Kwiecień 26, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 26, 2006 Ah, faktycznie w prawym górnym rogu okna widać łapkę Gnome'a. Racja, racja, nie zauważyłem. No to nie wiem. Co najwyżej jakiś gDesklet. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
#webboy Napisano Kwiecień 26, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 26, 2006 @booba spójrz jeszcze na ten tutorial. Na jego drugiej stronie pisze o wykorzystaniu gDesklet. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi