da_niel Napisano Kwiecień 26, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 26, 2006 Szukalem (pewnie za slabo) ale nie znalazlem... xmms odtwarza mp3, mplayer odtwarza wideo (wmv,rmvb i co tylko chcecie) ale np totem, rythmbox, helix player, gnome-baker pisza, ze nie ma wlasciwych dekoderow do plikow i sugreuja mi instalacje pluginow... co mi poradzicie? moze jakis link? pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coppertop Napisano Kwiecień 26, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 26, 2006 na stronce gStreamera jest napisane jak sobie z tym poradzić. Albo tu looknij. Skoro to właśnie te aplikacje się burzą to znaczy, że brakuje Ci wtyczek do gStreamera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Zuk87 Napisano Kwiecień 26, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 26, 2006 np totem, rythmbox Te odtwarzacze są oparte na gstreamerach (można także o xine, Coppertop już Ci podał linka do zalążku mojego artykułu...) helix player Przyznam, że większego dziadostwa nie widziałem. Nie przejmuj się nim, można się bez niego obejść. gnome-baker Przyznam, że jestem bardzo ciekaw jak chciałeś w programie do nagrywania odtworzyć pliki multimedialne... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stef Napisano Kwiecień 26, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 26, 2006 Przyznam, że jestem bardzo ciekaw jak chciałeś w programie do nagrywania odtworzyć pliki multimedialne... Na forum czytamy ze zrozumieniem, plują się o pluginy (np. podczas próby nagrywania audiocd z mp3) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
da_niel Napisano Kwiecień 26, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 26, 2006 Edit: No dobra udalo sie dzieki wam mialem problem bo probowalem zainstalowac gstreamer08-plugins yumexem w czasie gdy mialem dzialajacego tvtime. Yumex konczyl dzialanie komunikatem "wszystkie pakiety zostaly zainstalowane poprawnie" ale nie bylo to prawda bo wciaz moglem doinstalowac sobie gstreamer08-plugins. i po kilku razach zrobilem su - /sbin/shutdown -r now *************************** su - yum install gstreamer08-plugins i wszystko dziala jeszcze raz dziekuje i pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Zuk87 Napisano Kwiecień 26, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 26, 2006 xmms odtwarza mp3, mplayer odtwarza wideo (wmv,rmvb i co tylko chcecie) ale np totem, rythmbox, helix player, gnome-baker pisza, ze nie ma wlasciwych dekoderow do plikow i sugreuja mi instalacje pluginow Na forum czytamy ze zrozumieniem, plują się o pluginy (np. podczas próby nagrywania audiocd z mp3) tongue.gif Wybacz ale tam to zrozumiałem. Zaznaczyłem co mnie wprowadziło w błąd... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
da_niel Napisano Kwiecień 26, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 26, 2006 ale np totem, rythmbox, helix player, gnome-baker pisza, ze nie ma wlasciwych dekoderow do plikow i sugreuja mi instalacje pluginow... ja tam sie nie obrazam ale wydawalo mi sie, ze napisalem to jasno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stef Napisano Kwiecień 26, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 26, 2006 Wybacz ale tam to zrozumiałem. Zaznaczyłem co mnie wprowadziło w błąd... Nie, płaszczaków też nie wybaczamy! (obie moje wypowiedzi w tym wątku należy traktować z przymrużeniem oka, nie należy się z ich powodu obrażać, co najwyżej uśmiechnąć) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi