LIzard Napisano Sierpień 1, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 1, 2004 wgralem sobie przez synpatica gdesklets, ale mam prbolem z jego uruchomieniem , ani przez akcesoraia, ani prze "uruchom" ani prze konsole tzn przez kosole przynajmniej wyskakuje komunikato nie mozna dodac ekranu poniewaz juz istnieje.. kompletnie geo nie rozumiem moze trzeba to jakimis konkretnymi komendami w konsoli uruchamiac ? :lammer: pomozcie rodacy :shock: :shock: :shock: edit: (_odrazu_ → od razu) ORT dodam, ze uzywam weersji 0.26.2 i jak prbuje uruchomic jakis sensor polecenim gdesklets nazwasensorka.display wyskakuje identyczny blad ja nie wiem, ale moja fesora mnie chyba nie lubi bo praktycznie zewszystkim mam jakies problemy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcYr Napisano Sierpień 1, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 1, 2004 Szukałeś odpowiedzi na forum? ... bo ona tam jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LIzard Napisano Sierpień 1, 2004 Autor Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 1, 2004 szukalem dowodem moze byc shoutbox odpowiedzi nie znalazlem niestety... ale pszukam jeszcze raz zeby nie bylo.... zwracam honor znalazlem :lammer: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi