jinX Napisano Kwiecień 28, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 28, 2006 mam problem z zaisnatlowaniem FC5, w polowie instalacji komputer restartuje mi sie i koniec instalacji, z fc4 mialem napoczatku taki sam problem, nie wiem złe pakiety wybieram?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaro33 Napisano Kwiecień 28, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 28, 2006 mam problem z zaisnatlowaniem FC5, w polowie instalacji komputer restartuje mi sie i koniec instalacji, z fc4 mialem napoczatku taki sam problem, nie wiem złe pakiety wybieram?? Przyczyn może być kilka 1) Nawet błędny podział dysku (ale anakonda powinna podpowiedzieć i posiada opcję cofnij) 2)A z pakietami to różnie ale też instalator powinien zaprotestować że czegoś brakuje (można na standardowej ilości pakietów spróbować) . 3)Jest też że Linux nie rozpoznaje dobrze jakiegoś sprzętu należało by się zorientować i uruchomić instalację z odpowiednimi opcjami 4)Z tego co zauważyłem to ( problemy są z dyskiem SATA i ustawieniami Biosu) i jeszcze czasami nowsze płyty posiadają kontroler RAID który też utrudnia instalację FC i należy go wyłączyć . Narka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi