stador Napisano Kwiecień 28, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 28, 2006 Nie mogę znależć żadnego kanału telewizyjnego na mojej karcie.Kabel antenowy sprawdzałem, sterowniki są.Zamiast kanałów jest tylko szum.Pomóżcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomis Napisano Kwiecień 29, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 29, 2006 Przypuszczam że musisz poszukać sterów do swojej karty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stador Napisano Kwiecień 29, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 29, 2006 Hej ! Właśnie ściągłem ,bo myślałem że na płytce są stare i to samo. Dzisiaj zainstalowałem More TV i znalazłem kanały kodowane C+ Czyli coś już jest tylko co z resztą.Chyba że te sterowniki złe, nie wiem już sam . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ci Napisano Maj 4, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Maj 4, 2006 stador a ty czasem nie piszesz o windzie. No wiesz jeszcze sie nie spotaklem z moreTV na Linuksa. Jesli faktycznie masz w pingwinku problem z: Nie mogę znależć żadnego kanału telewizyjnego na mojej karcie. to ustaw odpowiedni tuner i karte tv. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi