Skocz do zawartości

Openoffice Ux

kaminski

Rekomendowane odpowiedzi

W mojej FC 5 chciałbym używać OpenOffice w wersji ze strony http://www.ux.pl/ Działa elegancko, ma tylko jeden drobny mankament: nie integruje się dokładnie z KDE (tzn. okienka są brzydkie i kanciaste, pomimo że mam gtk-qt-engines). W FC 4 oraz SuSE 9.3 (którego jakiś czas używałem) nie było tego problemu. Czego mi jeszcze brakuje ?

Chcę używać OpenOffice w wersji UX bo w moim domu tylko ja jako tako znam angielski, a nie tylko ja korzystam z komputera (moim współdomownikom zależy na polskim helpie). Poza tym w Fedorze 4 dystrybucyjne OO psuło się pod KDE (znikał takst w menu) jeżeli używało się gtk-qt-engines

Jeżeli chodzi o spolonizowanie helpa to jest kompletne. Chciałbym, aby ładnie się integrował z KDE bo dystrybucyjny się psuje po użyciu gtk-qt-engines. Nie mam ochoty na korzystanie z dystrybucyjnego, bo nie korzystam z GNOME. Proszę mnie nie przekonywać do pobierania OO yumem. Liczę na waszą pomoc.

OK, ok, nie chciałem Ci przekonywać. Po prostu mi odpowiada dystrybucyjny i chciałem wiedzieć dlaczego Tobie nie. To wszystko. Niestety nie używałem tamtego więc nie za bardzo mogę pomóc w tej kwestii. Kiedyś się interesowałem i chciałem wypróbować, ale zwykły OO spełniał moje wymagania.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...