etz257 Napisano Kwiecień 30, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 30, 2006 Witam! Mam FC5 i skonfigurowanego MPlayer'a, odtwarza mi chyba wszystko łącznie z DVD. Ale mam niedosyt , ponieważ filmy DVD mogę otwarzać tylko w ten sposób że klikam na poszczególne kawałki filmu.W MPlayerze nie mogę (albo może nie umiem ) wybierać opcji typowych dla filmu DVD, czyli wybór scen, wybór lektora itp. itd. Mam nadzieję że zrozumiale napisałem. Pytanie jest takie: czy istnieje coś takiego jak Power DVD pod Linuksa? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coppertop Napisano Kwiecień 30, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 30, 2006 Xine - i wszystko jasne (ew. Kaffeine jeśli używasz KDE) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
etz257 Napisano Kwiecień 30, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 30, 2006 Xine - i wszystko jasne (ew. Kaffeine jeśli używasz KDE) I o to mi chodziło Xine jest super Wielkie dzieki!!! Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi