Woland Napisano Maj 1, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Maj 1, 2006 Che zainstalowac fedore z dysku ale obrazy plyt mam na nfts'ie. Jakim programem mozna przerzucic obrazy plyt na ext2, bo jest to wymagane do instalki?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wizkid Napisano Maj 1, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Maj 1, 2006 Jest coś takiego np. LINK ale zaleca się ostrożność. Ewentualnie wtyczka do Total Commandera (chyba bezpieczniejsze rozwiązanie) do ściągnięcia np. TUTAJ. Chyba tyle. Zaznaczam na wszelki wypadek, że system plików może się posypać Na fs-drivers o tym nie wspominają, ale przy wtyczce do TC już tak :] Dla uspokojenia dodam, że korzystałem z obu metod i nie było żadnych problemów. Ale ostrożności nigdy za wiele Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Zuk87 Napisano Maj 1, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Maj 1, 2006 Che zainstalowac fedore z dysku ale obrazy plyt mam na nfts'ie. Jakim programem mozna przerzucic obrazy plyt na ext2, bo jest to wymagane do instalki?? IMO to najlepiej będzie jak ten obraz nagrasz na jakąś płytę DVD/płyty CD i zainstalujesz. Nie rozumiem po co chcesz go przenosić... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Woland Napisano Maj 1, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Maj 1, 2006 Zinstalowalem wtyczke i nic tylko pokazal sie jeszcze folder w polaczeniach sieciowych Linux ext2 partitions ktorego nie mozna otworzyc. Próba kopiowania w dalszym ciagu do niczego nie prowadzi. Co moglem zrobic zle? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wizkid Napisano Maj 1, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Maj 1, 2006 tego najstarsi Indianie nie wiedzą. Wydawało mi się za instalacja wtyczki to wszystko co trzeba zrobić spróbuj z tym drugim programem. wcześniej przeczytaj sobie do niego README. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@perl Napisano Maj 3, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Maj 3, 2006 Sciagnij sobie jakas dystrybucje Live (moze byc najmniejsza, ale zeby montowala ntfs) np. Slax (184 MB): http://www.slax.org uruchom go sobie stworz partycje przy jego pomocy i przegraj wymagane plik, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi