bender88 Napisano Maj 2, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Maj 2, 2006 Bardzo mi zależy na uruchomieniu programu p2m na linuksie. Wyczytałem że ludzie z powodzeniem robią to przez wine. Zainstalowałem więc wine, winetools i IE zgodnie z instrukcją obsługi. Niestety przy próbie uruchomienia IE wychodzi błąd, natomiast p2m jest oparty na IE. Okienko z błędem IE: Komunikaty w terminalu: [bender@kompbendera ~]$ wine "C:\\Program files\\Internet Explorer\\iexplore.exe" fixme:shell:StopWatchMode () stub! wine: Call from 0x202bdcf7 to unimplemented function shdocvw.dll.IEWinMain, aborting fixme:shell:MLGetUILanguage () stub fixme:imm:ImmDisableIME (-1): stub fixme:wininet:InternetGetConnectedState always returning LAN connection. fixme:richedit:RichEditANSIWndProc WM_SETFONT: stub [bender@kompbendera ~]$ Co moge robić źle? I przede wszystkim jak to naprawić Edit: Widze że mam tak orginalny błąd że wszystkich zagiąłem . No cóż zdolny jestem. A może znacie jakieś polskie forum gdzie można uzyskać pomoc do wine? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi