perbeatus Napisano Sierpień 2, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 2, 2004 Bardzo dawno mnie tu nie było ... ale jednak fedora jest bardzo dobrym linuxem i wracam do niej zawsze Mam pytanko czy ktoś zna jakiś dobry program do rippowania DVD-ków? Jakoś w sieci mało tego a też nie wiem jaki może być dobry więc postanowiłem najpierw zapytać doświadczonych Z góry dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jackass Napisano Sierpień 2, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 2, 2004 www.google.pl/linux wystarczy chcieć, ale mniejsza z tym do rippowania dvd można by użyć K3b (pod KDE) lub Mplayer i mencoder poszukaj dokładnie na stronie mplayerawww.mplayerhq.hu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
perbeatus Napisano Sierpień 2, 2004 Autor Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 2, 2004 Do ripowania faktycznie dobry jest MPlayer, znalazłem ładną nakładkę AcidRip która wykorzystuje Mplayera własnie i działa bardzo ładnie bo korzysta z jego kodeków. A tak w ogóle to kożystam z googl'a bardzo często i nie miałem pojęcia że jest www.google.pl/linux!!! JackAss wuielkie dzięki za to info Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcYr Napisano Sierpień 3, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 3, 2004 [...] A tak w ogóle to kożystam z googl'a bardzo często i nie miałem pojęcia że jest www.google.pl/linux!!! [...] Jakbyś przeczytał >Regulamin< to byś wiedział (nie tylko o tym) dużo wcześniej pozdrawiam PS. Będę 'truł' o tym regulaminie aż "wejdzie w krew" każdemu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jackass Napisano Sierpień 3, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 3, 2004 No wiesz każdy uczy się na błędach wiem coś o tym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
legus Napisano Sierpień 3, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 3, 2004 Ja osobiscie uzywam dvd::rip , jest to nakladka na transcode.Jak uzywasz (_apt'a_ → apta) ORT to ni emasz problemu z instalacja .Osobiscie wydaje mi sie , ze dvd::rip jest przyjemniejszy w obsludze. Pozdrawiam legus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
perbeatus Napisano Sierpień 3, 2004 Autor Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 3, 2004 Moderator ma zawsze racje Sorki marcYr, faktycznie nie czytałem, ale już wiem wszystko i obiecuje czytać wszystko co w przyszłości wyskrobiesz i zamieścisz czerwoną, wytłuszczoną czcionką w shoutboxsie Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi