uosiu Napisano Maj 5, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Maj 5, 2006 ano Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Zuk87 Napisano Maj 5, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Maj 5, 2006 Z tego co czytałem na fedora-announce-list, 4 maja zostały wniesione jakieś poprawki do FAQ, będziecie mogli to doszliwować? (faq.fedora.pl to wersja z 2 maja). Miło, że pomyślałeś że ja także to tłumaczyłem ale to w całości praca Gajownika Ja tylko poinformowałem o zaistniałym fakcie (tzn. pojawieniu się tłumaczenia). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@perl Napisano Maj 9, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Maj 9, 2006 Miło, że pomyślałeś że ja także to tłumaczyłem ale to w całości praca Gajownika Ja tylko poinformowałem o zaistniałym fakcie (tzn. pojawieniu się tłumaczenia). jak juz Cie tak chwala Zuk87 to przetlumacz Fedora Basics do kompletu bedzie gdzie odsylac poczatkujacych http://www.fedorafaq.org/basics/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Zuk87 Napisano Maj 9, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Maj 9, 2006 jak juz Cie tak chwala Zuk87 to przetlumacz Fedora Basics do kompletu bedzie gdzie odsylac poczatkujacych http://www.fedorafaq.org/basics/ Jak tylko uporam się z forum (o ile uda się coś z UNB) to nie ma problemu. Chyba, że do tego czasu mnie ktoś ubiegnie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
milan Napisano Maj 10, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Maj 10, 2006 Ja mam teraz dużo czasu, więc jeśli macie takie życzenie mogę przetłumaczyć Basic FAQ. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Zuk87 Napisano Maj 10, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Maj 10, 2006 Ja mam teraz dużo czasu, więc jeśli macie takie życzenie mogę przetłumaczyć Basic FAQ. Więc do dzieła Jak coś będziesz miał to daj znać. Powodzenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uosiu Napisano Maj 10, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Maj 10, 2006 tez sie biore do rzeczy. za jakas godzine-dwie dorzuce tgz z htmlem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
milan Napisano Maj 10, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Maj 10, 2006 Ja już skończyłem tłumaczenie... To kto w końcu robi, bo nie ma sensu żeby robiły to samo dwie osoby... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uosiu Napisano Maj 10, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Maj 10, 2006 jak juz skonczyles to ja to wplote w html, potem zameczymy ravena korekta i na koncu do dawida Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi