pjacek73 Napisano Maj 4, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Maj 4, 2006 Linux mi nie staruje na kernel-2.6.16-1.2107_FC5.i586 (podczas startup przy przejsciu z trybu tekstowego na graficzny system zwisa, nie mozna nawet uruchomic interactive startup) Poprzednie wersje kernela chodzily bez zarzutow. Ktos ma tez podobny blad? Mam nadzieje ze to tylko jednorazowe, bo nie mam zamiaru tracic czasu na kompilowanie jadra. Pozdrowienia, Jacek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stef Napisano Maj 4, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Maj 4, 2006 Bo po co poszukać, skoro jesteśmy przecież wszyscy tacy wyjątkowi, zauważone przez nas błędy muszą być przecież unikalne.. ech. http://forum.fedora.pl/index.php?showtopic=10693 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pjacek73 Napisano Maj 4, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Maj 4, 2006 Nie rozumiem o co ci chodzi? Chyba to nie jest forum filozoficzne. Fedora mi sie nie uruchamia na ostatnim kernelu i tylko sie obawiam zeby niebylo tak samo z nastepna wersja, w takim wypadku zostalbym zmuszony do zmaiany dystrybucji. Nie wiem czy poza wlasna kompilacja jest inne rozwiazanie tego problemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stef Napisano Maj 4, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Maj 4, 2006 (edytowane) Nie rozumiem o co ci chodzi? Chyba to nie jest forum filozoficzne.[...] Właśnie dlatego że filozoficzne nie jest, innymi słowy skoro nie zrozumiałeś to daj sobie spokój, szkoda czasu. Dalszej części Twojego wywodu wolałbym nie komentować. Edit: właśnie się zorienotwałem że jesteś zwyczajnie bezczelnym spamerem. Założyłeś nie korzystając z wyszukiwarki identyczny wątek, dostałeś odpowiedź, odnośnik do szerszych zasobów i zakładasz kolejny wątek i rżniesz głupa? Edytowane Maj 4, 2006 przez Stef Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pjacek73 Napisano Maj 4, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Maj 4, 2006 Osobnikowi Stef podziekuje, poniewz nic konkretnego nie wniosl do watku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stef Napisano Maj 4, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Maj 4, 2006 IMO złamałeś dwa pierwsze paragrafy regulaminu, we wszystkich punktach (odnośnie dalszych już nie chciało mi się myśleć), ciekawe co z tym będzie dalej.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej Orkan Napisano Maj 4, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Maj 4, 2006 pjacek73 mam nadzieję, że umiesz korzystać z opcji "Szukaj" ? W ciągu ostatniej doby ten sam temat poruszyło z kilkanaście osób. Orkan P.S. To nie jest forum filozoficzne, ale jeśli wchodzisz na jakieś forum to obowiązuje cię przestrzeganie zasad i dobre wychowanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pjacek73 Napisano Maj 4, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Maj 4, 2006 Dziekuje za odpowiedz. Wlasnie o to mi chodzilo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi