daro27 Napisano Maj 4, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Maj 4, 2006 Odniedawna mam fedoroe 5 i ma taki kłopot jak chce odpalici film w emplayer na cały ekran film się tnie co mam zrobici może to problem z kartom garficzną mam radeona x1600 proszę o pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Scorpion Napisano Maj 5, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Maj 5, 2006 a zainstalowales sterowniki do ati ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mynus Napisano Maj 5, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Maj 5, 2006 (edytowane) w katalogu domowym masz plik konfiguracyjny mplayera: ~/.mplayer/config dopisz tam zoom=yes (zobacz na inne możliwe do ustawienia opcje w tym pliku, jest tam chyba vscale, wieczorem wkleje mój plik (bo też kiedyś miałem podobny problem)) -------- plik: ~/.mplayer/config font=/home/mynus/.mplayer/subfont.ttf subfont-text-scale=8 zoom=yes really-quiet=yes ------- Edytowane Maj 5, 2006 przez mynus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi