alfred Napisano Sierpień 3, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 3, 2004 mam jadro 2.6.6-1.435.2.3 i chcialbym moc odczytywac temp procka i nnych urzadzen jak mam dodac modul ACPI bo chyba przez jego brak nie moge tego uczynic Z gory dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Comrade Napisano Sierpień 3, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 3, 2004 Proponuję instalację gDesklets i LTMbmon o ile pracujesz na GNOME. Ja posługuję się tym sensorem. Nie wymaga to rekompilacji jajka ani tym podobnych działań. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alfred Napisano Sierpień 3, 2004 Autor Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 3, 2004 wole to odczytywac przez gkrellm, gdzies wyczytalem ze mi acpi jest potrzebne, moze ktos ma ptyte glowna kt6 delta i mu sie udalo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mariusz Napisano Sierpień 3, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 3, 2004 Poczytaj o lm_sensors Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi