dradol Napisano Maj 8, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Maj 8, 2006 Witam mój problem to brak dzwieku na fedorce w ET .Dodam że bardzo dobrze sie wszystko zainstalowało , gra odpala ale niestety brak jest jakiegokolwiek dzwieku.Moze ktoś spotkał sie już z czymś takim.Uzywam KDE i suwaki głośności poprzesuwałem do góry.Dziekuje za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamillys Napisano Maj 9, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Maj 9, 2006 poszperaj w ustawieniach wine, czy czego tam używasz. wyłącz oss, a włącz Alsa, ew, arts, jeśli możliwe zamiast alsy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
markus Napisano Maj 9, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Maj 9, 2006 Mnie w RTCW pomogło coś takiego: echo "wolfsp.x86 0 0 direct" > /proc/asound/card0/pcm0p/oss Tylko dla ET zamień wolfsp.x86 na et.x86 Jak zadziała to wpisz sobie tą linijkę do /etc/rc.d/rc.local żeby nie trzeba było wklepywać za każdym razem po starcie systemu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BeeR HunteR Napisano Sierpień 25, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 25, 2006 najprościej zawieś demona arts, wtedy z głośników w wolfie popłynie dźwiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi