suck Napisano Maj 10, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Maj 10, 2006 hej, mam taki problem: wrzucam plytke do DVD,resetuje kompa, odpala sie instalator, startuje sobie tryb graficzny, no i zaczyna sie poczatkowa konfiguracja systemu, partycje, siec, haslo roota itd, dochodze do pakietow, zaczynam sobie wybierac co zainstalowac, jak juz wybiore to Fedora sprawdza spojnosc pakietow i chwile to robi po czym wyskakuje blad abym sprawdzil tty2 czy mam aby na pewno w napedzie nosnik i kliknal OK, nosnik jest w napedzie, klikam ok, ale nic to nie pomaga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
milan Napisano Maj 10, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Maj 10, 2006 Może płyta jest uszkodzona/brudna... Nie mam innego pomysłu co to może być. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubek Napisano Maj 10, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Maj 10, 2006 Ja miałem to samo dokładnie. Jedyna rada dla mnie była instalacja z neta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adios Napisano Maj 10, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Maj 10, 2006 Kolega miał to samo. Płyta nagrana dobrze, bo sam ją nagrywałem. Wymienił napęd DVD (działał niby dobrze, ale jakoś (_linuks_ → Linux) ORTów nie instalował ) na nagrywarkę DVD i wszystko chodzi dobrze. Ja z autopsji stawiam na napęd optyczny. EDIT: to u góry to nie jest błąd ortograficzy żeby nie było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suck Napisano Maj 10, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Maj 10, 2006 zrobilem MediaTest i napisal, ze sa bledy, ale nic konkretnie... :/ poczekam az wyjdziew linux+ fedora i sproboje wtedy ja mam nagrywarke dvd i inne rzeczy smigaja bez problemu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
studys Napisano Maj 10, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Maj 10, 2006 W kioskach już jest EasyLinux z FC5 na DVD. Może to wada płyty, sumy kontrolne sprawdzone? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suck Napisano Maj 10, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Maj 10, 2006 no na pewno to wina plyty bo media check to wykazal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@perl Napisano Maj 12, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Maj 12, 2006 (_linuks_ → Linux) ORTów EDIT: to u góry to nie jest błąd ortograficzy żeby nie było musze Cie zmartwic, to akurat jest blad ortograficzny, w mianowniku liczby pojedynczej jest: Linux (jako nazwa wlasna systemu operacyjnego - piszemy dodatkowo z duzej litery) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daro_pl Napisano Maj 13, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Maj 13, 2006 Witam, mialem podobny problem i przyczyna byl nosnik DVD, za szybko wypailem i polecialy jakies dane, nagralem plytke od nowa i dziala cacy:) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi