etz257 Napisano Maj 10, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Maj 10, 2006 Witam! W zasadzie pełne pytanie jest w temacie. Szukałem po opcjach ale nie moge znaleźć czegoś co odpowiada za dołączanie załaczników. Więc jak narazie musze zapisac zalaczniki i pozniej je dodac i dopiero wysylam. Ale chcialbym tak jak to mialem w Outolocku że dawałem prześlij dalej i było wszystko ok. Może czas zmienić na innego klienta poczty. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
broda Napisano Maj 11, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Maj 11, 2006 ja też używam Evolution.. jak daje "prześlij" to calego maila wstawia jako załącznik.. i wszystko gra.. pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
etz257 Napisano Maj 11, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Maj 11, 2006 ja też używam Evolution.. jak daje "prześlij" to calego maila wstawia jako załącznik.. i wszystko gra.. pozdro Ok a ja myślałem że on nie dołącza ty załaczników . Bo u mnie też jakiś załącznik wstawia ale myślałem że tam jest tylko tekst Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi