da_niel Napisano Maj 11, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Maj 11, 2006 Czesc co dziennie okolo godziny 5:20 (czasem 5:19, czasem 5:34) zawiesza mi sie gDesklets... poznaje to po tym, ze mam tam chodzacy zegarek i o tej godzinie zwykle staje i nie idzie dalej i od razu wiem jaka byla pogoda o 5:20... jakos z tym zyje ale nad wyraz przyponina mi to zle chwile z windowsa... kiedy dzialo sie cos nad czym nie panowalem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@perl Napisano Maj 12, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Maj 12, 2006 co masz powlaczane? zobacz czy cos korzysta w tym czasie z internetu lub robi jakies zaplanowane zadanie np. w cronie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
da_niel Napisano Maj 12, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Maj 12, 2006 wlaczone mam kadu, azureusa i amule i czasem mplayera jak sobie na dobranoc film wlacze... nie mam zadnych zaplanowanych zadan a komputer bez reboota chodzi od 2 dni... i dzis sie wylaczylo o 5:19... moze powinienem sprobowac zainstalowac ze zrodel? gDesklets instalowane z rpm... i czy tylko u mnie takie rzeczy sie dzieja? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@perl Napisano Maj 12, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Maj 12, 2006 wlaczone mam kadu, azureusa i amule i czasem mplayera jak sobie na dobranoc film wlacze... a z gDesklets co masz? bo podejrzewam ze albo w ktoryms z dodatkow masz wlaczona aktualizacje czy cos takiego albo w programach ktore w tym samamy momencie chodza masz wlaczona jakas czynnosc ok. 5:20 i wtedy wplywa na gDesklets tak ze je zawiesza proponuje poszukac, a nastepnie zglosic buga, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
da_niel Napisano Maj 13, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Maj 13, 2006 mam liczniki FTB i mam iWeather i dotad uzywalem rozszezonej wersji iWeather (wieksza ilosc informacji) ale dzis zmienililem na wersje podosawowa i mi sie nie zawisily desklety... nie wiem tylko jak znalezc blad i go przeslac :-/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi