Skocz do zawartości

Gdesklets

da_niel

Rekomendowane odpowiedzi

Czesc

co dziennie okolo godziny 5:20 (czasem 5:19, czasem 5:34) zawiesza mi sie gDesklets... poznaje to po tym, ze mam tam chodzacy zegarek i o tej godzinie zwykle staje i nie idzie dalej i od razu wiem jaka byla pogoda o 5:20...

jakos z tym zyje ale nad wyraz przyponina mi to zle chwile z windowsa... kiedy dzialo sie cos nad czym nie panowalem

ph34r.gif

wlaczone mam kadu, azureusa i amule i czasem mplayera jak sobie na dobranoc film wlacze...

nie mam zadnych zaplanowanych zadan a komputer bez reboota chodzi od 2 dni... i dzis sie wylaczylo o 5:19... moze powinienem sprobowac zainstalowac ze zrodel? gDesklets instalowane z rpm... i czy tylko u mnie takie rzeczy sie dzieja?

wlaczone mam kadu, azureusa i amule i czasem mplayera jak sobie na dobranoc film wlacze...

a z gDesklets co masz? bo podejrzewam ze albo w ktoryms z dodatkow masz wlaczona aktualizacje czy cos takiego

albo w programach ktore w tym samamy momencie chodza masz wlaczona jakas czynnosc ok. 5:20 i wtedy wplywa na gDesklets tak ze je zawiesza

proponuje poszukac, a nastepnie zglosic buga,

mam liczniki FTB i mam iWeather

i dotad uzywalem rozszezonej wersji iWeather (wieksza ilosc informacji) ale dzis zmienililem na wersje podosawowa i mi sie nie zawisily desklety...

nie wiem tylko jak znalezc blad i go przeslac :-/

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...