dodomela Napisano Maj 12, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Maj 12, 2006 Chej to znofu ja zainstalowałęm yumexem skiny, do Mplayera i ucieszony że znowu się udało odpalam Mplayera, Skiny i ...... tylko domyślna o so chodzi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mynus Napisano Maj 12, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Maj 12, 2006 jeśli nie wiesz gdzie dany program się zainstalował zawsze możesz to sprawdzić tak: rpm -ql nazwaprogramy np: rpm -ql mplayer rpm -ql mplayer-skins (nie wiem czy dokladnie tak nazywa sie ta paczka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dodomela Napisano Maj 12, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Maj 12, 2006 dzięĸi ! znalazłem, zrobiłem, zainstalowałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubast Napisano Maj 12, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Maj 12, 2006 tak na przyszłość to skiny instalują się domyślnie w usr/share/mplayer/skin i stamtąd należy je skopiować do /home/nazwa_użytkownika/mplayer/skin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi