Skocz do zawartości

Direct Connect

Kamills

Rekomendowane odpowiedzi

Jakiego klienta używasz z sieci Direct Connect.

Ja używam DC jakies tam nie pamietam nazwy z nakładka graficzną DC Gui 2.

Jeżeli znasz lepszy prosze powiedizeć i wyrazić opinie.

Prosze podawać tylko klienty zgodne z Fedora Core.

Jeżeli źle wybrałem dział prosze Adminów/Modów o przesunięcie tego tematu do odpowiedniego działu.

Temat nadaje się do działu Programy lub po prostu Hyde Park smile.gif Ja w ogóle nie używam DC, bo dla mnie sie po prostu nie opłaca. Jestem za NAT-em i mam utrudniony dostęp do przekierowania portów smile.gif Taki admin... Używam eD2k i Torrent. Te dwie sieci są godne zaufania smile.gif

Ja używam tylko aMula i Azureusa. Nie ściągam aż tylu plików (i mało dostępnych) żebym musiał szukać innych programów.

ja mam identyczna sytuacje smile.gif

poza tym w tych dwoch sieciach mozna znalezc wszystko (tzn wszystkiego nie szukalem ale mysle, ze mozna znalezc tam wiele wink.gif )

Ja używam tylko aMula i Azureusa. Nie ściągam aż tylu plików (i mało dostępnych) żebym musiał szukać innych programów.

ja mam identyczna sytuacje smile.gif

poza tym w tych dwoch sieciach mozna znalezc wszystko (tzn wszystkiego nie szukalem ale mysle, ze mozna znalezc tam wiele wink.gif )

Dokładnie tak samo.

Choć przede wszystkim Azureusa. Ślicznie ten program chodzi na javie pod fc5. Pamietam jak kiedyś wolno chodził pod Windowsem. wink.gif