@Kamills Napisano Maj 13, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Maj 13, 2006 Jakiego klienta używasz z sieci Direct Connect. Ja używam DC jakies tam nie pamietam nazwy z nakładka graficzną DC Gui 2. Jeżeli znasz lepszy prosze powiedizeć i wyrazić opinie. Prosze podawać tylko klienty zgodne z Fedora Core. Jeżeli źle wybrałem dział prosze Adminów/Modów o przesunięcie tego tematu do odpowiedniego działu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafalzaq Napisano Maj 13, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Maj 13, 2006 Ja używam tylko aMula i Azureusa. Nie ściągam aż tylu plików (i mało dostępnych) żebym musiał szukać innych programów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daniello Napisano Maj 13, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Maj 13, 2006 Temat nadaje się do działu Programy lub po prostu Hyde Park Ja w ogóle nie używam DC, bo dla mnie sie po prostu nie opłaca. Jestem za NAT-em i mam utrudniony dostęp do przekierowania portów Taki admin... Używam eD2k i Torrent. Te dwie sieci są godne zaufania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
da_niel Napisano Maj 13, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Maj 13, 2006 Ja używam tylko aMula i Azureusa. Nie ściągam aż tylu plików (i mało dostępnych) żebym musiał szukać innych programów. ja mam identyczna sytuacje poza tym w tych dwoch sieciach mozna znalezc wszystko (tzn wszystkiego nie szukalem ale mysle, ze mozna znalezc tam wiele ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AlienJR Napisano Maj 14, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Maj 14, 2006 Ja używam tylko aMula i Azureusa. Nie ściągam aż tylu plików (i mało dostępnych) żebym musiał szukać innych programów. ja mam identyczna sytuacje poza tym w tych dwoch sieciach mozna znalezc wszystko (tzn wszystkiego nie szukalem ale mysle, ze mozna znalezc tam wiele ) Dokładnie tak samo. Choć przede wszystkim Azureusa. Ślicznie ten program chodzi na javie pod fc5. Pamietam jak kiedyś wolno chodził pod Windowsem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wizkid Napisano Maj 14, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Maj 14, 2006 Ja tylko aMule. nie sciagam za duzo wiec wystarcza. (klawiature mi szlag trafil, sorry za styl) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
milan Napisano Maj 14, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Maj 14, 2006 Ja tam nie lubię aMula z względu na to że słabo ciągnie u mnie na sieci. Za to Azureus rządzi. Dobrze że teraz jest w repo:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafalzaq Napisano Maj 14, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Maj 14, 2006 U mnie też jest NAT i te sprawy ale wszystko nawet dobrze chodzi. Wyciąga w porywach do 50kB/s. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AlienJR Napisano Maj 14, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Maj 14, 2006 Ja tam nie lubię aMula z względu na to że słabo ciągnie u mnie na sieci. Za to Azureus rządzi. Dobrze że teraz jest w repo:D Dobrze, że jest na gcj ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
walwat Napisano Maj 14, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Maj 14, 2006 Używam klienta Bittorrenta - Azureus. Na moje potrzeby wystarczy. walwat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi