Daniello Napisano Maj 14, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Maj 14, 2006 Poszukuję jakiś skinów do aMule'a, ale nigdzie nie ma. Dla eMule'a jest mnóstwo. Wyczytałem, że aMule korzysta ze skórki zawartej w GTK. I że mozna jakieś skorki do GTK wgrać. Tylko gdzie ja mam je znaleźć ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Zuk87 Napisano Maj 15, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Maj 15, 2006 Przejrzałęm dokumentację na stronie projektu i nie znalazłem nigdzie informacji o takowej możliwości. Wygląda na to, że jest to nie wykonalne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adios Napisano Maj 15, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Maj 15, 2006 Właśnie mnie to dziwi, bo opcja w programie jest, i to nawet niby coś się da załadować... Niestety nie działa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daniello Napisano Maj 15, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Maj 15, 2006 Opcja jest, żeby załadować skórkę, ale właśnie nie działa Natomiast da się zmienić wygląd aMule'a przez modyfikację biblioteki GTK. Nie wiem czy to jakieś czcionki trzeba do GTK wgrywać. Poszukam jeszcze na Googlach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi