Sand-fly Napisano Maj 15, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Maj 15, 2006 Mam takie pytanie w jaki sposob najlepiej go odpalic na linuksie ? Czy lepiej kupić kabel podlaczany przec USB / COM1 czy moze IRDA ( tu jest plus ze jak zmienie telefon to bede mial juz uniwersalny kabelek ) ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adios Napisano Maj 15, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Maj 15, 2006 Ja mam D750i i pod linuksem nie ma żadnego programu obsługującego te telefony. Jedyne pocieszenie to to, że wykrywa go jako karta pamięci(ponieważ telefon ma wymienne karty pamięci) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AlienJR Napisano Maj 15, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Maj 15, 2006 Ja mam k600i i z przykroscia musze stwierdzic, ze dziala tylko bluetooth, a co do kabla to watpie, bo jak ogladalem to pod windosem dziala tylko po zainstalowaniu kilkunastu sterownikow. Zawsze możemy pobawić się we wsteczną inżynierię. ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi