uosiu Napisano Maj 16, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Maj 16, 2006 mi customowo instalowana fc5 z kde zajmuje dobre 5gb (+ rzeczy trzymane w /home) proponuje dysk + kieszen na usb dokupic i tam miec fc, na dysku laptopowym to tylko /boot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mariusz190 Napisano Maj 16, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Maj 16, 2006 lepiej sciagnac?? fedora core 4 czy 5? ja chce sie zmiescic w 2.5gb!! mam hdd 5gb i chce mniec miejsce na jakies mp3 itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uosiu Napisano Maj 16, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Maj 16, 2006 4 moze byc mniejsza ale nie gwarantuje... u mnie customowo- wywalam niepotrzebne rzeczy i dorzucam mnostwo innych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gwiazdor_online Napisano Maj 16, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Maj 16, 2006 Panowie o czym wy dywagujecie. http://fedora.redhat.com/docs/release-note...ArchSpecificx86 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamillys Napisano Lipiec 27, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 27, 2006 Najlżejsze (ok. 250 kB) i najszybszy menedżer jaki znam to xigewm. na procesorze 120 MHz działa b. sprawnie i szybko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przybysh Napisano Lipiec 27, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 27, 2006 Może zainteresuj sie DSL (DAMN SMALL LINUX) jest naprawde szybki i lekki:) działa jako Live CD ale bez problemów można go zainstalować no i zajmuje bardzo mało miejsca na HDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
APMody Napisano Lipiec 31, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 31, 2006 Wiem ze pytanie jest troche lamerskie, ale naprawde potrzebuję odpowiedzi. Nie chciałem zakładać nowego tematu zeby sie nie narazić. Mam Komputer: -P3 750Mhz -GF3 Ti200 64MB -128MB RAM -10GB -DVD i CD-RW itd (najwazniejsze juz chyba jest) Czy na tym pójdzie uruchomić FC5? Właśnie się instaluje (swoją drogą to strasznie długo - w sumie to 3 godziny będa). Anakonda na tym nie poszła bo wywaliło ze za mało ramu. Czy z systemem bedzie to samo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coppertop Napisano Lipiec 31, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 31, 2006 Nie, system będzie działać. RAMu faktycznie trochę mało, ale nie wydaje mi się, żeby system jako taki miał z tym problem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamillys Napisano Sierpień 2, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 2, 2006 Czy na tym pójdzie uruchomić FC5? Właśnie się instaluje (swoją drogą to strasznie długo - w sumie to 3 godziny będa). Anakonda na tym nie poszła bo wywaliło ze za mało ramu. Czy z systemem bedzie to samo? Pójdzie, o KDE chyba też. ale SWAP musi być conajmiej 1024MB jeśli chcesz normalnie pracować. W przeciwnym razie pozostaje XFCE i inne lekkie programy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dj_oko Napisano Sierpień 2, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 2, 2006 APMody ja pracuje na podobnej(prawie identycznej konfiguracji, tylko nieco więcej ramu). PIII 750 MHz NVidia Riva TNT2 32MB Dysk 20GB DVD-RW 192MB SDRAM I chodzi na tym prawie wszystko poza SUSE..... KDE bez problemu, tylko powoli, GNOME troche szybciej, ale i tak ludzie nawróćcie się i używajcie TWM ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi