sol Napisano Lipiec 28, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 28, 2006 Mam takie pytanie (pewnie idiotyczne): czy po pobraniu całego pliku w azureusie on juz normalnie powinien działać bo kurde mam pobrany film i nie działa i nie wiem czy to wina pliku czy też może trzeba w jeszcze coś w tym azureusie zrobić... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uosiu Napisano Lipiec 28, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 28, 2006 powinien dzialac normalnie, chyba ze nie masz kodekow albo plik jest walniety Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lszk Napisano Lipiec 28, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 28, 2006 Walniety w znaczeniu fake, bo zle sie sciagnac nie mógl Azureus odrzuca blednie sciagniete dane Napisz cos o tym pliku: rozszerzenie, jak (czym) otwierasz itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sol Napisano Lipiec 28, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 28, 2006 Otwierany był już wszystkim,a kodeki niestety są w porządku (plik jest avi - więc żadnych udziwnień). Więc pewnie jest zj... zepsuty bo już była nadzieja że to może coś z azurem W każdym razie dzięki za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi