mmizu Napisano Lipiec 30, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 30, 2006 Podczas ładowania systemu odbywa się "sprawdzanie zmian konfiguracji sprzętu" czy cos w tym stylu. Trwa to prawie 5 minut! W FC4 nie miałem z tym problemu. Jak mogę to wyłączyć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amos Napisano Lipiec 30, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 30, 2006 W konsoli uruchom jako root setup Potem wejdź w Usługi systemowe i odznacz spacją Kudzu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mmizu Napisano Lipiec 30, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 30, 2006 Zrobiłem tak jak napisałeś i pomogło. Jednak pojawił się problem. Tak samo długo pojawia się "podnoszenie interfejsu loopback"... czy (_wogóle_ → w ogóle) ORT podczas startu systemu mogę jakoś przerwać niektóre procesy? Takie jak ten. Mam także problem, gdy próbuję wejść w ustawienia Xów pod konsolą (po poleceniu 'setup' w konsoli) to zwiesza mi cały system... :/). Co się dzieje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siekiera Napisano Lipiec 30, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 30, 2006 Opis usług systemu →http://www.mjmwired.net/resources/mjm-services-fc5.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi